דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 292 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט תירס וזוקיני פריך
סלט שבטוח תאמצו
  • 1 הכנות מוקדמות: מסדרים את החסה בכלי הגשה (עלים שלמים רחוצים היטב ומיובשים (ניתן גם לחתוך לרצועות), מבשלים את התירסים כ- 5 דקות במים רותחים, משרים את הנבטוטים במים רותחים כ- 5 דקות ומסננים, חותכים את הזוקיני לחצאי עיגולים קטנים וחותכים את האבוקדו לקוביות קטנות.
  • 2 לאחר שהתירסים התקררו, מפרידים את הגרעינים ומצרפים לחסה, וכך גם מסדרים את שאר המרכיבים.
  • 3 מערבבים את מצרכי הרוטב (שמן הזית, המלח ומיץ הליים, מוזגים על הסלט ומערבבים קלות.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין כשעה לפני ההגשה ולאחסן במקרר.

הערך התזונתי לא כולל את החסה סלנובה. שיטת ההכנה כוללת בישול. את עלי החסה השארתי שלמים, כיוון שהם מוסיפים יופי, אך ניתן לחתוך אותם לרצועות ולהוסיף לסלט.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 11.8% 10.7% 72.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב