דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 טוחנים את הפתיבר ושמים רצועת נייר שקוף בדפנות התבנית.
  • 2 ממיסים את החמאה ומערבבים עם 2/3 מפירורי העוגיות (את 1/3 הפירורים הנותר שומרים לסוף). מרפדים את תחתית הרינג עם תערובת הפירורים והחמאה, ומעבירים למקפיא.
  • 3 מקציפים את הגבינה עם הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 4 מקציפים את השמנת עם הפודינג ומקפלים לתוך הגבינה.
  • 5 יוצקים את המלית לתבנית, מיישרים, מפזרים את פירורי העוגיות על פני העוגה.
  • 6 מחזירים למקפיא לפחות ל- 24 שעות, כשעה-שעתיים לפני הגשה מעבירים למקרר. לשמור את העוגה במקרר.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: רינג בקוטר 24 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת טחינה, הקצפה והקפאה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של עמליה פפו

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)266304
חלבונים (גרם)4.29 4.91
פחמימות (גרם)2731
מתוכן סוכרים (גרם)8.38 9.59
שומנים (גרם)15.73 17.99
מתוכם שומן רווי (גרם)3.79 4.34
כולסטרול (מ"ג)45.08 51.56
נתרן (מ"ג)178.77204.45
סיבים תזונתיים (גרם)0.31 0.36
מים (גרם)00
ויטמין B (מק"ג)1.591.82
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין D (מק"ג)0.160.18
סידן (מ"ג)73.4484
ברזל (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.170.19

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 33.2% 9.1% 57%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.51 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.