דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת גבינה
  • 1 מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר.
  • 2 מוסיפים את החלמונים, הקמח והשמן ומערבבים.
  • 3 מחממים תנור שיהיה חם חם ל- 180 מעלות.
  • 4 מכינים תבנית גדולה מלבנית או מרובעת, משומנת בתחתית ועליה נייר פרגמנט ואת הנייר משמנים היטב (השימון צריך להיות משני הצדדים).
  • 5 שופכים את הבלילה ואופים כ- 10-15 דקות.
  • 6 מוציאים מהתנור, מחכים 3 דקות ומגלגלים עם הנייר בלבד.
  • 7 מחכים בערך 10 דקות ומפרידים את נייר הפרגמנט מהרולדה המוכנה. מגלגלים וממתינים 15 דקות.
  • הכנת הקרם:
  • 1 מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג וניל, החלב והגבינה לקצפת יציבה.
  • 2 מורחים את הקצפת המוכנה בתוך הרולדה ומחוצה לה מקשטים עם דובדבנים מסוכרים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 34.6% 13.5% 51.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב