דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תות-גבינה טבעונית
אחת העוגות הטבעוניות המוצלחות שתכינו
  • 1 מחממים את התנור לחום של 175 מעלות.
  • 2 טורפים בקערה את השמן עם ה"גבינה" ורסק התפוחים, ומוסיפים את הקמח והקוקוס. מערבבים רק עד לקבלת עיסה סמיכה מאוד.
  • 3 מוסיפים את תערובת הפירות עם כל הנוזלים שנוצרו, ומערבבים רק עד לאיחוד. המרקם יהיה מוזר ולא חלק, וכך צריך להיות - חשוב להימנע מערבוב יתר.
  • 4 משמנים תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ, ומשטחים את העיסה בעזרת מזלג. אופים במשך כ- 35 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי (יש לשים לב לא לנעוץ בחתיכת פרי). מוציאים מהתנור, מניחים לעוגה להתקרר, מפזרים אבקת סוכר, פורסים ומגישים.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לעשות שימוש בכל גבינה טבעונית אחרת 9% שומן.

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 29.1% 5.2% 63.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב