מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 24 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מי אמר שצריך קמח בעוגיות?
- 1 להקציף במקצפה ידנית את החלבונים עם הסוכר וסוכר הוניל.
- 2 להוסיף את שאר המצרכים בהדרגה (לבחוש אחרי כל מרכיב) עד שכל המרכיבים מתאחדים לעיסה.
- 3 ליצור מהעיסה בעזרת ידיים רטובות כ- 20 כדורים, לסדר על נייר אפייה בתוך תבנית, להניח על כל כדור אגוז מלך שלם וללחוץ בעדינות על האגוז.
- 4 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 15 דקות או עד שהעוגיות משחימות.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.5% |
40.8% |
11.2% |
43.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב