דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 280 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פרוסות דלורית בתנור
תוספת טעימה במיוחד
  • 1 מחממים את התנור ל- 200 מעלות טורבו ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • 2 פורסים את הדלורית לפרוסות ומסדרים על התבנית המרופדת.
  • 3 מושחים את הפרוסות בשמן זית ומפזרים מעל את המלח והתימין המיובש.
  • 4 אופים בתנור כשעה עד להשחמה, דוקרים את הדלורית עם מזלג כדי לוודא שהיא רכה. אם היא עדיין קשה מעט - כדאי לאפות עוד כמה דקות.
  • 5 מוציאים את התבנית מהתנור להתקררות קלה ומגישים.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 23.1% 6.1% 69.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב