דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • במיה - 500 גרם
  • מים - 2 כוסות - סה"כ (480 מ"ל)
  • חומץ תפוחי עץ - כוס (240 מ"ל)
  • עלי דפנה - 5 עלים
  • סוכר - 3 כפיות שטוחות - סה"כ (15 גרם)
  • מלח - 3 כפיות שטוחות
  • שום - 4 שיניים
    פרוסות
  • פלפל אדום חריף - 8 יחידות קטנות - סה"כ (120 גרם)
  • פלפל אנגלי שלם - כפית אחת
  • פלפל ארבע עונות - כפית אחת
  • תבלין לחמוצים - כפית מלאה

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חמוצי במיה
מעדן לחובבי הבמיה
  • 1 לשטוף את הבמיה, לנגב ולהניח בצד.
  • 2 להרתיח את המים, החומץ וכל התבלינים. כשהכל רותח להוסיף את הבמיה, לערבב היטב, לכבות את האש ולכסות עד שמתקרר.
  • 3 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הפלפל האנגלי השלם, פלפל ארבע העונות ותבלין החמוצים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.4% 1.4% 13.3% 67.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.02 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב