מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 229 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
4 מצרכים בלבד ויוצא מעדן!
- 1 פורסים את תפוחי האדמה (עם הקליפה) לפרוסות בינוניות ומסדרים בתבנית התנור המרופדת בנייר אפייה.
- 2 מושחים כל פרוסה בשמן הזית, הופכים לצד השני, ומושחים שוב.
- 3 מפזרים מעל את המלח הים והתימין, ואופים בחום של 200 מעלות טורבו למשך כ- 50 דקות או עד להשחמה.
- 4 מגישים חם ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8% |
11.2% |
8.6% |
72.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב