דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פרוסות תפוחי אדמה בתנור עם מלח ים ותימין מיובש
פרוסות תפוחי אדמה בתנור עם מלח ים ותימין מיובש
4 מצרכים בלבד ויוצא מעדן!

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 229 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 פורסים את תפוחי האדמה (עם הקליפה) לפרוסות בינוניות ומסדרים בתבנית התנור המרופדת בנייר אפייה.
  • 2 מושחים כל פרוסה בשמן הזית, הופכים לצד השני, ומושחים שוב.
  • 3 מפזרים מעל את המלח הים והתימין, ואופים בחום של 200 מעלות טורבו למשך כ- 50 דקות או עד להשחמה.
  • 4 מגישים חם ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)268117
חלבונים (גרם)5.56 2.43
פחמימות (גרם)4721
מתוכן סוכרים (גרם)2.6 1.13
שומנים (גרם)7.26 3.17
מתוכם שומן רווי (גרם)1.15 0.5
נתרן (מ"ג)704.93307.83
סיבים תזונתיים (גרם)5.18 2.26
מים (גרם)163.971.57
ויטמין A (מק"ג)4.091.78
ויטמין B (מ"ג)4.962.17
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.05
ויטמין B3 (מ"ג)3.131.37
ויטמין B5 (מ"ג)0.820.36
ויטמין B6 (מ"ג)0.690.3
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)63.9927.94
ויטמין C (מ"ג)21.59.39
ויטמין E (מ"ג)0.160.07
ויטמין K (מק"ג)21.529.4
סידן (מ"ג)51.7122.58
ברזל (מ"ג)3.61.57
מגנזיום (מ"ג)63.4527.71
זרחן (מ"ג)155.1467.74
אבץ (מ"ג)0.850.37
אשלגן (מ"ג)1,178514.61
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.140.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8% 11.2% 8.6% 72.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.