מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 321 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אין כמו ירקות בתנור
- 1 מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות טורבו, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- 2 פורסים את הדלורית לפרוסות ומסדרים על התבנית המרופדת.
- 3 פורסים את הקישוא לפרוסות בינוניות ומסדרים בתבנית.
- 4 מושחים את הירקות בשמן זית ומפזרים מעל את המלח והתימין.
- 5 אופים בתנור כשעה או עד להשחמה, מכבים את התנור, מחכים להתקררות קלה ומגישים.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.6% |
23.9% |
7.1% |
64.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב