דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 173 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קומפוט פירות קל וטעים
לפתן פירות קל להכנה
  • 1 לחתוך את כל הפירות ולגלען את הדובדבנים (חשוב).
  • 2 להניח את הפירות בסיר (סיר עמוק של מרק) ביחד עם הסוכר ואבקת הפודינג, ולמלא במים עד לגובה הפירות בסיר.
  • 3 לבשל כחצי שעה או עד שהפירות רכים.
  • 4 להגיש קומפוט טעים בכוסות הגשה נאות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להחליף את הפירות במתכון בכל פרי אחר שאוהבים: משמשים, שזיפים, אפרסקים ועוד.

לא חובה להשתמש באבקת הפודינג, אך היא מוסיפה לצבע (במיוחד כשאין פירות אדומים בקומפוט זה) וגם היא לא ממותקת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.4% 0.5% 1.4% 90.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב