דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קומפוט פירות קל וטעים
קומפוט פירות קל וטעים
לפתן פירות קל להכנה

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 173 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את כל הפירות ולגלען את הדובדבנים (חשוב).
  • 2 להניח את הפירות בסיר (סיר עמוק של מרק) ביחד עם הסוכר ואבקת הפודינג, ולמלא במים עד לגובה הפירות בסיר.
  • 3 לבשל כחצי שעה או עד שהפירות רכים.
  • 4 להגיש קומפוט טעים בכוסות הגשה נאות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להחליף את הפירות במתכון בכל פרי אחר שאוהבים: משמשים, שזיפים, אפרסקים ועוד.

לא חובה להשתמש באבקת הפודינג, אך היא מוסיפה לצבע (במיוחד כשאין פירות אדומים בקומפוט זה) וגם היא לא ממותקת.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)14885
חלבונים (גרם)0.6 0.35
פחמימות (גרם)3922
מתוכן סוכרים (גרם)29.39 16.99
שומנים (גרם)0.21 0.12
מתוכם שומן רווי (גרם)0.03 0.02
נתרן (מ"ג)3.291.9
סיבים תזונתיים (גרם)3.15 1.82
מים (גרם)132.7376.72
ויטמין A (מק"ג)2.711.57
ויטמין B (מ"ג)0.440.25
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.190.11
ויטמין B5 (מ"ג)0.120.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.512.6
ויטמין C (מ"ג)6.793.93
ויטמין E (מ"ג)0.120.07
ויטמין K (מק"ג)3.341.93
סידן (מ"ג)11.366.56
ברזל (מ"ג)0.210.12
מגנזיום (מ"ג)8.965.18
זרחן (מ"ג)18.6410.77
אבץ (מ"ג)0.110.06
אשלגן (מ"ג)176.47102.01
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.4% 0.5% 1.4% 90.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?