מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 198 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט עם כרוב ופיצוחים
- 1 לחתוך את הכרוב לרצועות דקות.
- 2 להכין מרינדה מהשמן, הסוכר, החומץ והסויה (כלומר, לערבב את כל החומרים יחד).
- 3 לשפוך את המרינדה על הכרוב ולהכניס למקרר.
- 4 לפני ההגשה לפזר מעל את גרעיני החמנייה והאגוזים.
טיפ למתכון
אפשר להוסיף שומשום קלוי ו/או צנוברים לשידרוג.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.8% |
40.1% |
12.1% |
38% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב