דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 298 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אורז עם גזר ופירות יבשים
מנת אורז טעימה לסופ"ש, צילום: שרון אונגר
  • 1 לחתוך את הבצלים לקוביות ולטגן בשמן הזית עד להזהבה.
  • 2 להוסיף את הגזרים המגורדים ולהמשיך לטגן מעט.
  • 3 להוסיף את המשמשים המיובשים וכל התבלינים, ולערבב.
  • 4 להוסיף את האורז ואת המים הרותחים, ולבשל במשך כ- 20 דקות.
  • 5 לפזר מעל צימוקים או כל סוג אחר של פירות יבשים שאוהבים.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר לאורז.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8% 7.1% 7.5% 77.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב