מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 344 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 לערבב את הקארי עם הסויה והשמן בקערית עד לקבלת תערובת נוזלית.
- 2 לחמם תנור ל- 180 מעלות צלזיוס.
- 3 לנקות ולשטוף היטב את חלקי העוף.
- 4 אני מחלקת את הכרעיים לחצי אבל אפשר להשאיר שלמות.
- 5 להכניס את הכרעיים לתבנית אפייה מתאימה.
- 6 לשפוך מעליהם את הרוטב שהכנו ולערבב אותם היטב בידיים.
- 7 להכניס לתנור לאפייה של שעה לערך.
- 8 לא לתת לזה להתייבש בתנור, אם חסר נוזלים, להוסיף חצי כוס מים
- בפינות של התבנית.
- 9 בתיאבון
טיפ למתכון
את רוטב הקארי האדום - להשיג בסופר היכן שנמצאים המצרכים מהמזרח.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
23.2% |
75.5% |
1.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב