מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 331 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 לקחת סיר מתאים בו נרצה לבשל את האורז, לחמם 2 כפות מהשמן.
- 2 לערבב בצלוחית ולשפוך לסיר: 1/2 כפית מלח, 1 כף כורכום ו- 1 כף פפריקה ולערבב.
- 3 להוסיף מיד את האטריות, לערבב ולטגן מעט, לערבב כל הזמן שלא ישרפו עד שהאטריות משנות את צבען.
- 4 להוציא את האטריות לצלחת או לקערה, ביחד עם השמן שבסיר.
- 5 להחזיר את הסיר לגז, לשפוך לתוכו את יתרת השמן, ויתרת התבלינים, לערבב עד לקבלת צבע אדמדמם.
- 6 להוסיף את האורז, לערבב עד שהאורז משנה את צבעו.
- 7 לצרף לאורז את האטריות עם השמן, לערבב 2 עד 3 דקות.
- 8 להוסיף את המים בזהירות, קודם להוסיף חצי כוס, לערבב, ולאחר מכן את יתרת המים.
- 9 בגלל שהמים רותחים, אז גם התבשיל ירתח מיד. לערבב ולהנמיך את האש.
- 10 לשלוח את הסיר לבישול על אש קטנה בערך 20 דקות.
- 11 אפשר לטעום את האורז, אם מוכן, לכבות את האש.
- 12 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.4% |
12.7% |
9.7% |
74.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב