דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 571 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל כוסות ההגשה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קינוח טפיוקה בקרם קוקוס עם מלון ואוכמניות
קינוח כוסות טעים ומרענן
  • הכנת הטפיוקה:
  • 1 בתוך קלחת או סיר קטן מוזגים את המים ומביאים לרתיחה.
  • 2 מוסיפים את פניני הטפיוקה ומרתיחים במשך 20-25 דקות, עד שהן הופכות לשקופות (חשוב לערבב מדי פעם כדי שלא תתגבשנה לגושים).
  • 3 מסירים מהאש ומסננים לקערה, שוטפים את הטפיוקה במים קרים ומחזירים לסיר.
  • 4 מוסיפים את קרם הקוקוס, הסוכר ותמצית הוניל, ומבשלים על אש בינונית במשך כ- 2 דקות. מעבירים לשק זילוף ומצננים במקרר במשך 30-40 דקות.
  • ההרכבה:
  • 1 מניחים בכוסות את המלון החתוך, מזלפים מעל את פניני הטפיוקה ומעטרים באוכמניות או פירות העונה.
  • 2 מעבירים למקרר ל- 2-3 שעות או עד שהטפיוקה קרה לחלוטין, ומגישים קינוח טפיוקה מרענן וטעים!
  • 3 תיהנו חיוך
  • הערות:
  • 1 מומלץ להכין את הטפיוקה ביום ההגשה.
  • 2 לקינוחי כוסות ללא בסיס פירות, מעבירים את פניני הטפיוקה מהסיר ישירות לכוסות ומצננים במקרר.
  • 3 את הנוזל המסונן שהצטבר בקערה רצוי לשפוך בתוך שקית ולהשליך לפח.

ציוד נדרש: כוסות הגשה.

שיטת ההכנה כוללת גם קירור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 18.9% 5.5% 72.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב