דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קינוח כוסות טעים ומרענן

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 571 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל כוסות ההגשה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • הכנת הטפיוקה:
  • 1 בתוך קלחת או סיר קטן מוזגים את המים ומביאים לרתיחה.
  • 2 מוסיפים את פניני הטפיוקה ומרתיחים במשך 20-25 דקות, עד שהן הופכות לשקופות (חשוב לערבב מדי פעם כדי שלא תתגבשנה לגושים).
  • 3 מסירים מהאש ומסננים לקערה, שוטפים את הטפיוקה במים קרים ומחזירים לסיר.
  • 4 מוסיפים את קרם הקוקוס, הסוכר ותמצית הוניל, ומבשלים על אש בינונית במשך כ- 2 דקות. מעבירים לשק זילוף ומצננים במקרר במשך 30-40 דקות.
  • ההרכבה:
  • 1 מניחים בכוסות את המלון החתוך, מזלפים מעל את פניני הטפיוקה ומעטרים באוכמניות או פירות העונה.
  • 2 מעבירים למקרר ל- 2-3 שעות או עד שהטפיוקה קרה לחלוטין, ומגישים קינוח טפיוקה מרענן וטעים!
  • 3 תיהנו חיוך
  • הערות:
  • 1 מומלץ להכין את הטפיוקה ביום ההגשה.
  • 2 לקינוחי כוסות ללא בסיס פירות, מעבירים את פניני הטפיוקה מהסיר ישירות לכוסות ומצננים במקרר.
  • 3 את הנוזל המסונן שהצטבר בקערה רצוי לשפוך בתוך שקית ולהשליך לפח.

ציוד נדרש: כוסות הגשה.

שיטת ההכנה כוללת גם קירור.

- פרסומת -

המתכון באדיבות אלירן ממן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)36564
חלבונים (גרם)4.31 0.75
פחמימות (גרם)5710
מתוכן סוכרים (גרם)27.21 4.77
שומנים (גרם)14.78 2.59
מתוכם שומן רווי (גרם)13.06 2.29
נתרן (מ"ג)52.19.13
סיבים תזונתיים (גרם)2.21 0.39
מים (גרם)444.0177.83
ויטמין A (מק"ג)197.3734.6
ויטמין B (מ"ג)1.210.21
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.030
ויטמין B3 (מ"ג)0.890.16
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.02
ויטמין B6 (מ"ג)0.090.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)24.94.36
ויטמין C (מ"ג)43.467.62
ויטמין E (מ"ג)0.10.02
ויטמין K (מק"ג)4.20.74
סידן (מ"ג)21.113.7
ברזל (מ"ג)0.270.05
מגנזיום (מ"ג)17.783.12
זרחן (מ"ג)18.333.21
אבץ (מ"ג)0.250.04
אשלגן (מ"ג)317.5855.67
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 18.9% 5.5% 72.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
פסטה בולונז קלה להכנה

פסטה בולונז קלה להכנה

חצילים אפויים בטעם אחר

חצילים אפויים בטעם אחר

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

תפוח אדמה קריספי

תפוח אדמה קריספי

אורז אדום עם נקניקיות ושעועית ירוקה

אורז אדום עם נקניקיות ושעועית ירוקה

סלט ביצים טבעוני

סלט ביצים טבעוני

בצק לפיצה: איך מכינים פיצה ביתית מעולה?

בצק לפיצה: איך מכינים פיצה ביתית מעולה?

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪