דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 417 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סטייק כרובית
כיף לאכול ככה כרובית בתנור
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות טורבו.
  • 2 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  • 3 שוטפים את הכרובית היטב במים תחת הברז, ומסירים ממנה את העלים.
  • 4 חותכים את הכרובית לפרוסות בעובי 1-2 ס"מ לערך ומסדרים בתבנית המרופדת בנייר האפייה.
  • 5 מושחים את פרוסות הכרובית בשמן זית ומפזרים מעל את המלח.
  • 6 אופים כ- 40 דקות או עד שפרוסות הכרובית משחימות יפה.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
22.1% 20.6% 17.7% 39.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב