דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כיף לאכול ככה כרובית בתנור

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 417 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות טורבו.
  • 2 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  • 3 שוטפים את הכרובית היטב במים תחת הברז, ומסירים ממנה את העלים.
  • 4 חותכים את הכרובית לפרוסות בעובי 1-2 ס"מ לערך ומסדרים בתבנית המרופדת בנייר האפייה.
  • 5 מושחים את פרוסות הכרובית בשמן זית ומפזרים מעל את המלח.
  • 6 אופים כ- 40 דקות או עד שפרוסות הכרובית משחימות יפה.
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)15637
חלבונים (גרם)7.52 1.8
פחמימות (גרם)174
מתוכן סוכרים (גרם)8.5 2.04
שומנים (גרם)8.74 2.1
מתוכם שומן רווי (גרם)1.34 0.32
נתרן (מ"ג)376.2890.29
סיבים תזונתיים (גרם)9.4 2.25
מים (גרם)379.9191.16
ויטמין A (מק"ג)4.090.98
ויטמין B (מ"ג)5.021.21
ויטמין B1 (מ"ג)0.170.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.210.05
ויטמין B3 (מ"ג)1.670.4
ויטמין B5 (מ"ג)2.080.5
ויטמין B6 (מ"ג)0.710.17
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)179.7443.13
ויטמין C (מ"ג)180.9743.42
ויטמין E (מ"ג)0.290.07
ויטמין K (מק"ג)56.3713.53
סידן (מ"ג)66.5615.97
ברזל (מ"ג)1.310.31
מגנזיום (מ"ג)37.979.11
זרחן (מ"ג)130.7231.37
אבץ (מ"ג)0.690.17
אשלגן (מ"ג)581.8139.6
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.890.21
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.680.16
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.130.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.130.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
22.1% 20.6% 17.7% 39.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.59 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.