מצרכים למתכון
34 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכים)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
בקלאווה שאי אפשר להפסיק לנשנש
- 1 מערבבים את האגוזים, השקדים, הפיסטוקים והבוטנים יחד.
- 2 משמנים 5 עלי פילו משני הצדדים, מניחים מעל חצי מתערובת הפיצוחים, מעל שוב 5 עלי פילו משומנים משני הצדדים, מעל את חצי תערובת הפיצוחים השנייה ושוב 5 עלי פילו משומנים משני הצדדים.
- 3 חותכים לריבועים או מעויינים בגודל הרצוי.
- 4 אופים את הבקלאווה בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות עד להזהבה (למשך כ- 30-40 דקות, כשמזהיב למעלה יפה מוציאים מהתנור), ובינתיים מכינים את סירופ הסוכר.
- 5 ממיסים בסיר את הסוכר, המים והלימון, וכשהבקלאווה מוכנה מוזגים את הסירופ הרותח על הבקלאווה שרק יצאה מהתנור, מפזרים מעל פיסטוקים, מצננים ומתענגים על בקלאווה ביתית מושלמת.
- 6 בתיאבון
ציוד נדרש: תבנית מלבנית.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.8% |
31.2% |
13.8% |
50.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב