מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 311 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנה טבעונית מהירה, טעימה ומזינה
- 1 מחממים את שמן הזית במחבת.
- 2 מוסיפים את הטופו, הטריאקי, הקישוא, הפלפל האדום והפקאנים למחבת ומקפיצים כ- 5 דקות.
- 3 מוסיפים את האפונה והשעועית המוקפאות (אפשר להפשיר מעט לפני), מקפיצים כ- 2 דקות בלבד (כדי שהן תישארנה קראנצ`יות) ומכבים את האש.
- 5 מפזרים מעט שומשום מעל, מערבבים קלות ומגישים מיד. מתקבל מוקפץ טופו טעים, קל ומהיר!
- 6 בתיאבון
ציוד נדרש: מחבת או ווק.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10.1% |
39.2% |
21.1% |
29.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב