דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 68 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עיגולי גזר מרוקאי
סלט חובה כמנה ראשונה
  • 1 לקלף את הגזרים ולחתוך לעיגולים.
  • 2 לבשל את הגזרים במים רותחים עד שיתרככו (לא יותר מדי) ולסנן לקערה.
  • 3 לקצוץ את הפטרוזיליה, לכתוש את השום, לסחוט את הלימון ולשים בקערה.
  • 4 להוסיף כמון, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, מלח ושמן.
  • 5 לערבב היטב ולשים במקרר.
  • 6 יש להגיש יום אחד לאחר ההכנה.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
18.5% 19.5% 6.2% 55.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב