דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 190 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • בורגול יבש - 1/2 כוס - סה"כ (100 גרם)
    דק
  • מים - 2 כוס - סה"כ (480 מ"ל)
    רותחים
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    סגול (קצוץ)
  • פטרוזיליה - 1/2 צרור - סה"כ (57 גרם)
    קצוצה
  • שום - 2 שן
    כתושות
  • רימון - 2 חופן - סה"כ (120 גרם)
    לפי הטעם
  • שמן זית - 2 כף - סה"כ (20 מ"ל)
  • מיץ לימון - יחידה (30 מ"ל)
    סחוט טרי
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט טאבולה מרענן לראש השנה
סלט פשוט מושלם לראש השנה
  • 1 משרים את הבורגול עם המים הרותחים למשך כ- 15 דקות, לאחר מכן מסננים ושוטפים במים קרים.
  • 2 מניחים את הבורגול בקערה, מוסיפים אליו את הבצל הסגול, הפטרוזיליה (ניתן לקצוץ גם במעבד מזון), השום וגרעיני הרימון, מתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומעט מלח ומערבבים היטב. מגישים סלט טאבולה מרענן וטעים!
  • 3 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
טעים לאכול עם ברוסקטה: פורסים באגט צרפתי, מניחים בתבנית אפייה, מזלפים מעט שמן זית ואופים בתנור בחום גבוה עד שמוכן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.6% 11.6% 9.8% 64%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב