דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 254 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילאף טבעוני מעדשים שחורות מונבטות וערמונים
תבשיל אורז בריא ועשיר במגנזיום
  • 1 לחמם את שמן הזית בסיר יציקה ולטגן את הבצל עד שהוא הופך לשקוף.
  • 2 להוסיף את האורז הבסמטי, הערמונים והבהרט, ולערבב מעט.
  • 3 להוסיף את המלח והמים, להנמיך את האש, לכסות את הסיר ולבשל כ- 20 דקות או עד שהאורז מוכן.
  • 4 לפזר מעל האורז את העדשים השחורות המונבטות או המבושלות, להשאיר את הסיר עם המכסה סגור לעוד כ- 10 דקות ולפזר מעל את השקדים הפרוסים.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר יציקה כבד.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.3% 13.5% 15% 60.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב