דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 405 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט אטריות שעועית ופפאיה
שילוב טעמים פשוט נהדר בסלט אחד
  • 1 להשרות את אטריות השעועית במים רותחים למשך כ- 5 דקות, לסנן היטב, להפריד בין האטריות (ניתן גם לגזור ולקצר אותן) ולהניח אותן בקערה.
  • 2 לפרוס את כל הירקות (את הפפאיה לפרוס גם כן לגפרורים או לרצועות דקות).
  • 3 להכין את הרוטב: לרסק היטב במעבד מזון או בבלנדר מוט את הפלפל החריף, מיץ הלימון, הסילאן ושיני השום עד שמתקבל רוטב אחיד ומרוסק היטב. להוסיף את רוטב הסויה והמים הרותחים ולתקן תיבול במידת הצורך.
  • 4 להוסיף אל קערת אטריות השעועית את הירקות הפרוסים ועשבי התיבול, למזוג מעל את הרוטב, לערבב היטב ולהעביר אל קערת הגשה נאה.
  • 5 לקלות מעט על מחבת יבשה את אגוזי הקשיו הטבעיים, לפזר מעל הסלט ולהגיש מיד סלט אטריות שעועית ופפאיה מושלם!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון או בלנדר מוט.

שיטת ההכנה כוללת השריה וטחינה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 10.5% 9.1% 74.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב