דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 23 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גרנולה ביתית קלה להכנה
גרנולה פשוט טעימה
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 150 מעלות.
  • 2 קוצצים את כל סוגי האגוזים ומניחים בקערה גדולה.
  • 3 מוסיפים לקערה את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
  • 4 משטחים את תערובת הגרנולה על תבנית האפייה של התנור ואופים במשך כ- 20 דקות או עד שהגרנולה מזהיבה (להימנע מאפיית יתר). מתקבלת גרנולה ביתית מושלמת שתמיד טוב שיש בבית!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מידות המרכיבים לא חייבות להיות מדויקות. בנוסף, תוכלו להוסיף לגרנולה כל מה שאתם אוהבים: פיצוחים וגרעינים שונים, פירות מיובשים ועוד.

ציוד נדרש: קערה גדולה ותבנית אפייה של התנור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 18.5% 9.8% 65.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב