מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 268 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מעדן לט"ו בשבט
- 1 הכנת האורז: מרתיחים את המים ביחד עם השמן והמלח. מוסיפים את האורז, מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ- 20 דקות.
- 2 הכנת הטנזיה: מכניסים למחבת או סיר את כל הפירות היבשים (כולל השקדים והאגוזים), השמן, מיץ הלימון, המים והסוכר. מערבבים היטב ומבשלים עד לריכוך (זמן הבישול עד שהמים מתאדים ונשאר מעט רוטב קרמלי).
- 3 הרכבת המנה: מניחים את האורז על צלחת הגשה נאה ומעל מוסיפים את תבשיל הטנזיה עם הפירות היבשים.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.1% |
13% |
7.3% |
74.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב