דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 197 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך לרוחב את החצילים בעובי ס"מ ולטגן.
  • 2 לסדר בכלי את החצילים ולפזר מעל פטרוזיליה קצוצה, שום קצוץ ורצועות דקות מהפלפל האדום.
  • 3 להרתיח בכלי את המים + חומץ + סוכר + רסק עגבניות + סחוג.
  • 4 לשפוך על החצילים את התערובת המורתחת (סעיף 3) ולשים במקרר.
  • 5 מוכן לאכילה לאחר יום. בתיאבון!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
20.4% 3% 10.1% 66.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.04 (0.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב