דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 326 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קוביות טמפה מוקפצות על מצע של אורז עם מחית דלעת ונוזל קוקוס
עדיין לא ניסיתם טמפה? הגיע הזמן!
  • 1 הכנה מוקדמת (ערב לפני): לחתוך את הטמפה לקוביות או למשולשים. לערבב בקערה את כל מרכיבי המשרה, ולהשרות בו את קוביות הטמפה במקרר למשך הלילה.
  • 2 הכנת האורז: לבשל את האורז בסיר יחד עם עם שאר המרכיבים, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולהמשך לבשל עוד כ- 15-20 דקות.
  • 3 להלהיט מחבת על הגז ולהקפיץ את קוביות הטמפה עד לקבלת צבע קרמלי (כ- 5-7 דקות). בנוסף, לאדות את פרחי הברוקולי.
  • 4 לסדר בקערת הגשה את האורז, מעליו את קוביות הטמפה המוקפצות ולצידן את הברוקולי המאודה.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם השריה והקפצה. זמן ההכנה לא כולל את זמן השריית קוביות הטמפה במקרר יום קודם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.6% 10% 20.4% 58%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב