דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 148 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות כרובית ובטטה טבעוניות
קלות להכנה וממש טעימות!
  • 1 מבשלים את פרחי הכרובית וקוביות הבטטה בסיר עם מים עד לריכוך ומסננים.
  • 2 מחכים להתקררות ואז מועכים לפירה.
  • 3 מערבבים את פירה הכרובית והבטטה עם כל שאר המרכיבים עד לאיחוד.
  • 4 יוצרים לביבות ומניחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה.
  • 5 מתיזים מעט שמן זית ואופים בחום של 180 מעלות טורבו כ- 15 דקות או עד להשחמה קלה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לטיגון: מטגנים במחבת עם מעט שמן משני הצדדים עד להשחמה קלה ומניחים על צלחת עם נייר סופג.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. בתמונה הראשונה - הלביבות האפויות, בתמונה השנייה - הלביבות המטוגנות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.4% 4.7% 18.5% 62.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב