מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 107 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחת ערב נהדרת לכל המשפחה
- 1 מסננים את הירקות מהמים וקוצצים בסכין (שומרים את המים).
- 2 טוחנים את העדשים הכתומות עם מי הירקות למרקם נוזלי בבלנדר מוט.
- 2 מוסיפים את הקמחים ומערבבים למרקם אחיד ללא גושים.
- 3 מוסיפים את כל הירקות והתבלינים ומערבבים הכל יחד.
- 4 יוצקים לתבנית התנור שמרופדת בנייר אפייה משומן ומפזרים מעל את הפירורים והתבלין.
- 5 אופים בחום של 230 מעלות טורבו למשך כ- 10 דקות, מנמיכים ל- 200 מעלות וממשיכים לאפות כחצי שעה או עד להשחמה קלה.
- 6 מכבים את התנור ומשאירים עוד כמה דקות להתייצבות ולהתקררות.
- 7 פורסים ומגישים!
- 8 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אני השתמשתי ב"לקט נורמנדי" - לקט ירקות של סנפרוסט. ניתן לשמור במקרר בכלי סגור למשך כ- 4-5 ימים.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם השריה וטחינה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
15.2% |
5.6% |
17.5% |
61.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב