דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 131 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג ברוטב אסיאתי
  • 1 להעמיד את הדג במלח, מיץ לימון וחומץ למשך חצי שעה.
  • 2 בקערה לערבב את הטריאקי, יין לבן, מלח ושיני שום קצוצות.
  • 3 לטבול כל חתיכת דג ברוטב ולהניח בתבנית.
  • 4 ליצוק את יתרת הרוטב על הדגים ולהכניס לתנור ב- 180 מעלות למשך 20 דקות.
  • 5 לפתוח מדי פעם את התנור וליצוק את הרוטב שבתחתית התבנית.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום דג נסיכת הנילוס ניתן להשתמש בדג סלמון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 11.3% 37.3% 51%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב