דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 25 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כרוב כבוש תוצרת בית
כרוב כבוש פשוט וקל להכנה
  • 1 מעקרים צנצנת (שוטפים במים רותחים) ולתוכה דוחסים את הכרוב הקצוץ (במחצית הדרך מניחים את חופן השמיר).
  • 2 ממיסים בכוס מים 3/4 כפית מלח ומוזגים לצנצנת, מוסיפים עוד כוס וממלאים את הצנצנת עד סופה.
  • 3 מניחים מעל הכל את עלי הדפנה (מוודאים שהכל לחוץ ודחוס ללא אוויר) וסוגרים היטב את המכסה.
  • 4 משאירים את הצנצנת על השיש יומיים עד חמישה ימים (פותחים מדי פעם את המכסה לשחרור הלחץ וסוגרים היטב חזרה), עד שהכרוב החמיץ לפי הטעם ומעבירים למקרר.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: צנצנת חמוצים.

זמן ההכנה לא כולל את זמן כבישת הכרוב.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
25.3% 1.4% 13.7% 59.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב