מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 270 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תכניסו קצת בריאות לבית
- 1 מטגנים את הכוסמת עם שמן הזית במחבת למשך כדקה.
- 2 מוסיפים את הגזר והקישוא (על קליפתם) ומטגנים עוד כדקה.
- 3 מכסים במים רותחים ומוסיפים את המלח והכורכום.
- 4 מביאים לרתיחה, מוסיפים את האפונה הקפואה ומביאים שוב לרתיחה.
- 5 מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים עד שהכוסמת מוכנה.
- 6 מגישים מיד ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11% |
13.1% |
12.9% |
63% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב