דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 270 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • כוסמת - כוס (200 גרם)
    שטופה ומסוננת (קלויה)
  • שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    כתית מעולה - לטיגון
  • גזר - יחידה קטנה (68 גרם)
    לא קלוף - חתוך לקוביות
  • קישוא - יחידה קטנה (108 גרם)
    לא קלוף - חתוך לקוביות
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • כורכום - 1/4 כפית שטוחה
  • אפונת גינה עדינה - כוס (128 גרם)
  • מים - לפי הצורך

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כוסמת מבושלת עם ירקות
תכניסו קצת בריאות לבית
  • 1 מטגנים את הכוסמת עם שמן הזית במחבת למשך כדקה.
  • 2 מוסיפים את הגזר והקישוא (על קליפתם) ומטגנים עוד כדקה.
  • 3 מכסים במים רותחים ומוסיפים את המלח והכורכום.
  • 4 מביאים לרתיחה, מוסיפים את האפונה הקפואה ומביאים שוב לרתיחה.
  • 5 מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים עד שהכוסמת מוכנה.
  • 6 מגישים מיד ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11% 13.1% 12.9% 63%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב