דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

382 גרם לכל המתכון (תלוי בגודל המנה)

  • קישוא - יחידה בינונית (218 גרם)
    חתוך לחצאי פרוסות על קליפתו
  • שמן זית - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    כתית מעולה - לטיגון
  • אורז בסמטי קלאסי - 1/2 כוס - סה"כ (73 גרם)
    שטוף ומסונן
  • גזר - יחידה קטנה (68 גרם)
    מגורר בפומפייה על קליפתו
  • מלח דק מן ההימלאיה - 1/2 כפית - סה"כ (3 גרם)
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פרוסות קישואים צרובות על מצע אורז וגזר‎‎
מתכון קל מאוד להכנה וטעים
  • 1 מחממים את שמן הזית במחבת, להוסיף את פרוסות הקישואים וכשהן משחימות קלות משני הצדדים מעבירים לצלחת.
  • 2 באותה המחבת מטגנים את האורז למשך כ- 30 שניות ומכסים במים רותחים.
  • 3 מוסיפים את הגזר והמלח, ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים עד שהאורז מוכן. מוסיפים חזרה לאורז את פרוסות הקישואים הצרובות ומגישים חם.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 18.7% 8.4% 68.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב