מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 394 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט חסה סלנובה מ-ו-ש-ל-ם!
- 1 לקלף את הבטטות לג`וליאנים ולהקפיא למשך כחצי שעה. לטגן אותן בשמן עמוק עד להזהבה ולהניח בצד.
- 2 לערבב היטב את כל מרכיבי הרוטב.
- 3 לסדר את עלי החסה המופרדים בצלחת הגשה ומעליהן למזוג חלק מהרוטב. לערבב כדי שכל עלה חסה ייעטף בויניגרט שלנו.
- 4 למזוג עוד מעט מהרוטב, להניח מעט את הבטטה הקריספית ולפזר בוטנים גרוסים. מתקבל סלט ירוק מושלם שאתם הולכים להתמכר אליו!
- 5 בתיאבון
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בבטטות לאחר הטיגון. יש לעשות שימוש בכמות שמן מתאימה לטיגון עמוק. שיטת ההכנה כוללת טיגון. זמן ההכנה לא כולל את זמן השהיית הבטטות במקפיא.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.2% |
34.7% |
9.5% |
48.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב