גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח אסיאתי | » | סלט ירוק כמו של מסעדת ריבר |
4 מנות/יחידות, 394 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בבטטות לאחר הטיגון. יש לעשות שימוש בכמות שמן מתאימה לטיגון עמוק. שיטת ההכנה כוללת טיגון. זמן ההכנה לא כולל את זמן השהיית הבטטות במקפיא.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 558 | 142 |
חלבונים (גרם) | 9.87 | 2.51 |
פחמימות (גרם) | 51 | 13 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 19.28 | 4.9 |
שומנים (גרם) | 36.13 | 9.18 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 4.42 | 1.12 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.1 | 0.03 |
נתרן (מ"ג) | 411.02 | 104.39 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 7.5 | 1.9 |
מים (גרם) | 196.85 | 49.99 |
ויטמין A (מק"ג) | 1,864 | 473.48 |
ויטמין B (מ"ג) | 4.65 | 1.18 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.17 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.13 | 0.03 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 2.34 | 0.59 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.52 | 0.39 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.46 | 0.12 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 28.05 | 7.12 |
ויטמין C (מ"ג) | 32.58 | 8.27 |
ויטמין E (מ"ג) | 2.84 | 0.72 |
ויטמין K (מק"ג) | 20.49 | 5.2 |
סידן (מ"ג) | 79.79 | 20.26 |
ברזל (מ"ג) | 2.03 | 0.52 |
מגנזיום (מ"ג) | 57.84 | 14.69 |
זרחן (מ"ג) | 109.48 | 27.8 |
אבץ (מ"ג) | 0.79 | 0.2 |
אשלגן (מ"ג) | 635.76 | 161.46 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 1.29 | 0.33 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 1.29 | 0.33 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.8 | 0.46 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.75 | 0.45 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם