מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 74 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מעדן לחובבי הריבות והחבושים
- 1 לקלף את החבושים ולחתוך לריבועים קטנים (אם החבושים קשים מדי - לבשל במים, לקרר, לקלף ולחתוך לקוביות).
- 2 להניח את החבושים בסיר, למזוג את המים, להוסיף את הסוכר והקינמון, ולבשל על אש נמוכה למשך כחצי שעה.
- 3 להוסיף את מיץ הלימון ולהמשיך לבשל כחצי שעה נוספת (לבדוק תמיד שיש מים). מתקבלת ריבת חבושים ביתית מושלמת שאתם חייבים לאמץ!
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
להגיש לצד פרוסת לחם מרוחה בחמאה.
לשמור את ריבת החבושים בתוך צנצנת זכוכית במקרר.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.3% |
0.2% |
0.9% |
94.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב