דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 380 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה עם רוטב עגבניות מגורדות
  • פסטה:
  • 1 להרתיח סיר עם מים.
  • 2 להוסיף את הפסטה כשהמים רותחים וכפית מלח ולהוריד לאש נמוכה.
  • 3 לבשל את הפסטה כ-10 דקות בערך (מדי פעם לערבב).
  • 4 להוציא את הפסטה המוכנה ולשטוף במים מהברז.
  • רוטב:
  • 1 במחבת עמוקה לשים מעט שמן זית באש נמוכה.
  • 2 להוסיף את העגבניות המגורדות + כשליש כוס מים.
  • 3 להוסיף בזיליקום, שום, עגבניות מיובשות, מעט מלח ופלפל.
  • 4 לערבב את הרוטב ולהשאיר על האש כ-10 דקות.
  • בתיאבון!
טיפ למתכון
בעת ההגשה אפשר להוסיף גבינה צהובה או גבינת פרמז`ן.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
מכיל ליקופן. ניתן להמיר את הפסטה לפסטה מקמח מלא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 4.4% 13.9% 78.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב