דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פסטה עם רוטב עגבניות מגורדות
פסטה עם רוטב עגבניות מגורדות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 380 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • פסטה:
  • 1 להרתיח סיר עם מים.
  • 2 להוסיף את הפסטה כשהמים רותחים וכפית מלח ולהוריד לאש נמוכה.
  • 3 לבשל את הפסטה כ-10 דקות בערך (מדי פעם לערבב).
  • 4 להוציא את הפסטה המוכנה ולשטוף במים מהברז.
  • רוטב:
  • 1 במחבת עמוקה לשים מעט שמן זית באש נמוכה.
  • 2 להוסיף את העגבניות המגורדות + כשליש כוס מים.
  • 3 להוסיף בזיליקום, שום, עגבניות מיובשות, מעט מלח ופלפל.
  • 4 לערבב את הרוטב ולהשאיר על האש כ-10 דקות.
  • בתיאבון!
טיפ למתכון
בעת ההגשה אפשר להוסיף גבינה צהובה או גבינת פרמז`ן.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
מכיל ליקופן. ניתן להמיר את הפסטה לפסטה מקמח מלא.
- פרסומת -

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)529139
חלבונים (גרם)18.21 4.8
פחמימות10227
מתוכן סוכרים (גרם)0 0
שומנים (גרם)5.77 1.52
מתוכם שומן רווי (גרם)0.96 0.25
נתרן (מ"ג)939.43247.38
סיבים תזונתיים (גרם)4.44 1.17
מים (גרם)0.080.02
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.110.03
ויטמין B (מק"ג)13.813.64
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.010
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.080.02
ויטמין C (מ"ג)0.160.04
ויטמין E (מ"ג)0.010
ויטמין K (מק"ג)1.230.32
סידן (מ"ג)3.60.95
ברזל (מ"ג)0.220.06
מגנזיום (מ"ג)1.680.44
זרחן (מ"ג)1.30.34
אבץ (מ"ג)0.010
אשלגן (מ"ג)9.492.5
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 4.4% 13.9% 78.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?