גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | פסטה ברוטב שמנת עגבניות ופטריות |
5 מנות/יחידות, 462 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 345 | 75 |
חלבונים (גרם) | 11.92 | 2.58 |
פחמימות (גרם) | 58 | 13 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 8.56 | 1.85 |
שומנים (גרם) | 8.45 | 1.83 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 3.26 | 0.7 |
כולסטרול (מ"ג) | 15 | 3.25 |
נתרן (מ"ג) | 745.79 | 161.43 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 4.85 | 1.05 |
מים (גרם) | 282.28 | 61.1 |
ליקופן (מ"ג) | 6.28 | 1.36 |
ויטמין A (מק"ג) | 84.38 | 18.26 |
ויטמין B (מ"ג) | 5.41 | 1.17 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.15 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.21 | 0.05 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 3.3 | 0.71 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.3 | 0.28 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.4 | 0.09 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 44.31 | 9.59 |
ויטמין C (מ"ג) | 54.64 | 11.83 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.22 | 0.05 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.54 | 0.33 |
ויטמין K (מק"ג) | 12.42 | 2.69 |
סידן (מ"ג) | 99.68 | 21.58 |
ברזל (מ"ג) | 2.76 | 0.6 |
מגנזיום (מ"ג) | 34.49 | 7.47 |
זרחן (מ"ג) | 127.97 | 27.7 |
אבץ (מ"ג) | 0.91 | 0.2 |
אשלגן (מ"ג) | 745.31 | 161.32 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.33 | 0.07 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.31 | 0.07 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.07 | 0.02 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.07 | 0.01 |