דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 462 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה ברוטב שמנת עגבניות ופטריות
  • 1 מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את השום, משחימים עוד קצת, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן.
  • 2 מוסיפים את העגבניות, הבזיליקום והתבלינים, וממשיכים לבשל על אש בינונית. לאחר מספר דקות מוסיפים את השמנת לבישול וממשיכים לבשל עוד כמה דקות.
  • 3 במקביל מרתיחים סיר עם מים ומכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 4 מאחדים בין הפסטה לרוטב.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 10.1% 14.3% 69.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב