דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 465 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה ברוטב שמנת עגבניות ופטריות
  • מחממים בסיר את השמן,
  • חותכים את 2 הבצלים לקוביות ומטגנים,
  • שהבצלים מתחילים להשחים מוסיפים את השום
  • משחימים עוד קצת ואז מוסיפים את הפטריות ומטגנים גם אותם.
  • מוסיפים את העגבניות החתוכות, הבזליקום, אגוז מוסקט, פפריקה ומלח פלפל ונותנים להכל להתבשל על אש בינונית.
  • אחרי מספר דקות מוסיפים את השמנת המתוקה ונותנים לזה להתבשל לעוד מספר דקות.
  • במקביל נרתיח סיר עם מים ובתוכו יש להכין את הפסטה,
  • ניתן להשתמש בסוגים שונים לפי הטעם.
  • בתאבון!!!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 10.8% 14.1% 68.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב