דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט מומלץ לאירוח

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (כמנות פתיחה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מערבבים בקערה את כל מצרכי הסלט.
  • 2 מזלפים 3 כפות של שמן זית מעל ומערבבים שוב. מטפטפים מעל את יתרת השמן (כף אחת).
  • 3 מפזרים מעל את השומשום.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגשה עם טוסט או על ברוסקטה.

טיפ נהדר: אם נשארו לכם קצת שאריות מהסלט הטעים הזה - ניתן לבשל פסטה בנפרד, לחמם מעט את הסלט, לערבב ביניהם ולהתענג. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יוני שטרן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)194158
חלבונים (גרם)1.97 1.6
פחמימות (גרם)65
מתוכן סוכרים (גרם)2.44 1.99
שומנים (גרם)18.41 14.99
מתוכם שומן רווי (גרם)2.73 2.22
נתרן (מ"ג)161.49131.5
סיבים תזונתיים (גרם)1.67 1.36
מים (גרם)93.0475.76
ליקופן (מ"ג)2.321.89
ויטמין A (מק"ג)51.2841.76
ויטמין B (מ"ג)0.990.8
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.620.51
ויטמין B5 (מ"ג)0.120.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.150.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)17.1513.96
ויטמין C (מ"ג)14.1211.5
ויטמין E (מ"ג)0.530.43
ויטמין K (מק"ג)21,16217,233
סידן (מ"ג)80.8265.82
ברזל (מ"ג)0.530.43
מגנזיום (מ"ג)14.7612.02
זרחן (מ"ג)33.227.03
אבץ (מ"ג)0.260.21
אשלגן (מ"ג)277.29225.81
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 64.7% 6.9% 22.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 2.19 (2.73 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?