גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | סלט פנצנלה איטלקי |
3 מנות/יחידות, 304 גרם למנה\יחידה (2-4 מנות)
שיטת ההכנה כוללת אפייה. ניתן להכין את הסלט גם חתוך גס מי שאוהב (רלוונטי רק לעגבניות, ללחם ולמוצרלה).
המתכון באדיבות אורן נדלר
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 349 | 115 |
חלבונים (גרם) | 13.72 | 4.51 |
פחמימות (גרם) | 21 | 7 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 5.05 | 1.66 |
שומנים (גרם) | 24.29 | 7.99 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 8.69 | 2.86 |
כולסטרול (מ"ג) | 29 | 9.54 |
נתרן (מ"ג) | 815.32 | 268.2 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 3.1 | 1.02 |
מים (גרם) | 179.3 | 58.98 |
ליקופן (מ"ג) | 4.43 | 1.46 |
ויטמין A (מק"ג) | 86.03 | 28.3 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.8 | 0.59 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.08 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.05 | 0.02 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.19 | 0.39 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.21 | 0.07 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.24 | 0.08 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 31.66 | 10.41 |
ויטמין C (מ"ג) | 36.91 | 12.14 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.01 | 0.33 |
ויטמין K (מק"ג) | 8,311 | 2,734 |
סידן (מ"ג) | 194.47 | 63.97 |
ברזל (מ"ג) | 0.79 | 0.26 |
מגנזיום (מ"ג) | 24.65 | 8.11 |
זרחן (מ"ג) | 54.27 | 17.85 |
אבץ (מ"ג) | 0.39 | 0.13 |
אשלגן (מ"ג) | 477.32 | 157.01 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.18 | 0.06 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.17 | 0.06 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.06 | 0.02 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.06 | 0.02 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם