דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט איטלקי קל להכנה

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות ראשונות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מניחים בקערה את כל החומרים פרט לשמן.
  • 2 מזלפים 3 כפות של שמן ומערבבים.
  • 3 מטפטפים מעל את יתר השמן.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מעולה להגשה עם טוסט או על ברוסקטה. אפשר להוסיף גם קצת חומץ בלסמי לחידוד הטעם.

טיפ: אם נשארו שאריות מהסלט ניתן לבשל פסטה, לחמם את הסלט, לערבב ולאכול יחד.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יוני שטרן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)153104
חלבונים (גרם)6.26 4.26
פחמימות (גרם)64
מתוכן סוכרים (גרם)3.04 2.07
שומנים (גרם)12.08 8.23
מתוכם שומן רווי (גרם)4.14 2.82
כולסטרול (מ"ג)18.24 12.43
נתרן (מ"ג)292.7199.39
סיבים תזונתיים (גרם)1.46 1
מים (גרם)119.7281.55
ליקופן (מ"ג)1.931.31
ויטמין A (מק"ג)65.8444.85
ויטמין B (מ"ג)3.212.19
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.240.16
ויטמין B3 (מ"ג)1.961.33
ויטמין B5 (מ"ג)0.750.51
ויטמין B6 (מ"ג)0.170.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)23.1915.79
ויטמין B12 (מק"ג)0.260.18
ויטמין C (מ"ג)12.248.34
ויטמין D (מק"ג)0.180.12
ויטמין E (מ"ג)0.480.32
ויטמין K (מק"ג)12,4518,481
סידן (מ"ג)134.1591.38
ברזל (מ"ג)0.640.44
מגנזיום (מ"ג)19.6613.39
זרחן (מ"ג)148.04100.84
אבץ (מ"ג)1.030.7
אשלגן (מ"ג)351.29239.3
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.250.17
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.080.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.170.12
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.270.86
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.050.71

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 46.6% 24.1% 23.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.97 (1.1 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.