דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות ראשונות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סלט איטלקי קיצי
סלט איטלקי קל להכנה
  • 1 מניחים בקערה את כל החומרים פרט לשמן.
  • 2 מזלפים 3 כפות של שמן ומערבבים.
  • 3 מטפטפים מעל את יתר השמן.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מעולה להגשה עם טוסט או על ברוסקטה. אפשר להוסיף גם קצת חומץ בלסמי לחידוד הטעם.

טיפ: אם נשארו שאריות מהסלט ניתן לבשל פסטה, לחמם את הסלט, לערבב ולאכול יחד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 46.6% 24.1% 23.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב