דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 493 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מרתיחים מים בגובה 3/4 מהסיר (5 כוסות מים בערך) עם רבע כפית מלח. מוסיפים את חבילת הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן.
  • 2 בינתיים מכינים את הרוטב - מחממים את כל חומרי הרוטב על הגז (רסק העגבניות, הפפריקה המתוקה, כפית גדושה אחת של מלח, שמן הקנולה וכוס אחת של מים). כשהפסטה מוכנה שופכים על הרוטב החם ומערבבים.
  • 3 בתיאבון חיוך

פסטה שילדים אוהבים במיוחד.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של Rebeka Ben Haim

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)25051
חלבונים (גרם)6.06 1.23
פחמימות (גרם)378
מתוכן סוכרים (גרם)0.12 0.03
שומנים (גרם)8.84 1.79
מתוכם שומן רווי (גרם)0.71 0.14
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.01
נתרן (מ"ג)1,570318.36
סיבים תזונתיים (גרם)1.95 0.4
מים (גרם)359.7672.94
ויטמין A (מק"ג)31.646.42
ויטמין B (מק"ג)0.2857.45
ויטמין B1 (מ"ג)0.010
ויטמין B2 (מ"ג)0.020
ויטמין B3 (מ"ג)0.180.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.020
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.270.26
ויטמין C (מ"ג)0.850.17
ויטמין E (מ"ג)1.750.36
ויטמין K (מק"ג)6.671.35
סידן (מ"ג)18.283.71
ברזל (מ"ג)0.30.06
מגנזיום (מ"ג)5.861.19
זרחן (מ"ג)4.140.84
אבץ (מ"ג)0.090.02
אשלגן (מ"ג)28.455.77
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.350.48
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.740.15
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.610.33
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)5.081.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.951

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 16.3% 11.2% 68.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.