מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 493 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 מרתיחים מים בגובה 3/4 מהסיר (5 כוסות מים בערך) עם רבע כפית מלח. מוסיפים את חבילת הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן.
- 2 בינתיים מכינים את הרוטב - מחממים את כל חומרי הרוטב על הגז (רסק העגבניות, הפפריקה המתוקה, כפית גדושה אחת של מלח, שמן הקנולה וכוס אחת של מים). כשהפסטה מוכנה שופכים על הרוטב החם ומערבבים.
- 3 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
פסטה שילדים אוהבים במיוחד.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.6% |
16.3% |
11.2% |
68.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב