דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בייגלה ירושלמי חם וטעים
בייגלה ירושלמי חם וטעים
לא תצטרכו לשמוע את המוכר אומר "בייגלה ירושלמי 2 ב- 10&q

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 317 גרם למנה\יחידה (בייגלים גדולים (תלוי בגודל הבייגל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את כל מצרכי הבצק יחד עד לקבלת בצק אחיד וחלק. אם המרקם דביק מדי ניתן להוסיף במתינות עוד כף קמח. לכסות את הקערה במגבת וניילון נצמד ולהניח להתפחה למשך כ- 40 דקות.
  • 2 לחלק את הבצק ל- 4 כדורים שווים. בעזרת הידיים לקרוץ חור בכל כדור ובעדינות נפתח לצורה של בייגלה ירושלמי.
  • 3 להניח את הבייגל על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן להתפחה של כ- 40 דקות מכוסה במגבת.
  • 4 למרוח את הבייגלה בביצה הטרופה ולפזר מעל את תערובת השומשום והמלח.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להזהבה. מתקבל בייגלה ירושלמי פשוט טעים והכי כיף להתענג עליו ישר מהתנור!
  • 6 בתיאבון חיוך

כמות המלח והשומשום במתכון לפי הטעם האישי. ניתן להקפאה - אך ככל הנראה לא יישאר לכם מה להקפיא כי אתם תטרפו את הכל מהר.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)869275
חלבונים (גרם)24.92 7.87
פחמימות (גרם)13543
מתוכן סוכרים (גרם)18.38 5.81
שומנים (גרם)26.71 8.44
מתוכם שומן רווי (גרם)3.33 1.05
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)63.24 19.98
נתרן (מ"ג)1,695535.53
סיבים תזונתיים (גרם)3.64 1.15
מים (גרם)102.8732.5
ויטמין A (מק"ג)27.28.59
ויטמין B (מ"ג)0.40.13
ויטמין B1 (מ"ג)0.010
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.010
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.992.52
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.05
ויטמין D (מק"ג)0.350.11
ויטמין E (מ"ג)0.180.06
ויטמין K (מק"ג)0.050.02
סידן (מ"ג)28.398.97
ברזל (מ"ג)0.310.1
מגנזיום (מ"ג)2.980.94
זרחן (מ"ג)33.6610.64
אבץ (מ"ג)0.230.07
אשלגן (מ"ג)24.17.61
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)6.572.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.260.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)6.622.09
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.580.18

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 14.1% 13.1% 70.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.